Onder de noemer Publish-X realiseer ik op projectbasis diverse werkzaamheden rondom online en offline publiceren: denk hierbij aan het uitgeven van boeken tot het bouwen van websites en bijbehorende online marketing.

Met aan de ene kant mijn ervaring in voornamelijk de grafische branche en anderzijds mijn marketing kennis kan ik zo’n beetje elke publicatie technisch voor je voorbereiden, uitvoeren of begeleiden als adviseur.

Uitgeven
Omdat ik geen commerciele uitgever ben en geen investering hoef terug te verdienen kan ik elke publicatie geheel naar jouw wensen uitvoeren zonder eigen commercieel belang. 

Boeken zijn natuurlijk een klassieker, maar ook CD/DVD zoals bijvoorbeeld het eerste album van je nieuwe band in eigen beheer uitbrengen.
Ik neem je mee in het proces en alles wat daarbij komt kijken: van ISBN registratie tot aanmelding BUMA/STEMRA.

En wil je vooral veel zelf doen dan kan ik je ook door het hele proces begeleiden als adviseur.

Websites/Webshops
Websites bouwen doe ik het liefst zodanig dat je na oplevering zelf je website kunt onderhouden en up-to-date houden.
Ik werk dan ook vaak met voornamelijk WordPress, maar ook Joomla, Drupal of Magento zijn mogelijkheden.
Bij het inrichten van de website houd ik rekening met (online) marketing en neem je mee in de do’s and dont’s om de natuurlijke vindbaarheid van je website zo optimaal mogelijk in te richten vanaf de start.

Fotografie
Fotografie is eigenlijk een integraal onderdeel van bovenstaand: vaak heb je beeldmateriaal nodig en foto’s ‘lenen’ zonder daarvoor toestemming te hebben of rechten af te dragen resulteert in een hoop juridisch gedoe.
Het meest ideaal is natuurlijk eigen beeldmateriaal waarvan je zelf over de rechten beschikt om vervelende situaties te voorkomen.

Om een beeld te krijgen van mijn stijl en kwaliteit fotografie heb ik hiervoor een aparte pagina gemaakt waarop je een een selectie van mijn foto’s kunt bewonderen – Neem gerust een kijkje!

Floor Jansen - ReVamp @Bbelot Dordrecht